Herregud da

Når du har tusenvis av mennesker som følger bloggen din, så er det vel litt i overkant å bruke tradedoubler før en i det hele tatt kommer inn på siden.
For de uinnvidde, så er tradedoubler en annonserings tjeneste, hvor du horer ut nettsiden din for alle tenkelige og utenkelige variasjoner av reklame og får noen kronestykker i retur.
Jeg har ingen problemer med reklame på nettet, men det får da være måte på. Det er en ting å ha dem strategisk plassert på siden, en helt annen å få det trykt i trynet før en kommer inn.
Ironien er jo rimelig åpenbar, men kanskje ikke for deg. Du som ofrer det du har bygd opp for noen stakkars kroner nå. Du skjønner vel at de som besøker deg vil gå lei. Skikkelig lei. Og en dag så har du bare en håndfull igjen. Trofaste tilhengere klikkende som febrilske på ørten reklame bannere bare for å komme inn så de kan se hva du hadde til frokost. Da er du nok glad for at du tok det valget.
Très bizarre, men artig å se. Når mennesker viser sin sanne natur og hva de er villige til å gjøre for penger, helt uten tanke på prisen de betaler.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *